aug 252019
 

I slutning af 2018 fik jeg skaffet efter lang ventetid, 2 hunner i Sort rød mosaik, Tysk toppet. De kommer fra Johan van Halteren, anerkendt opdrætter af tysk toppede fugle med meget gode udstillings resultater. Den ene hun har jeg parret med Agat jaspe DD rød mosaik og den anden med Sort jaspe DD rød mosaik. Fik ialt 3 toppede fugle. 1 hun i Agat SD, meget lys, men den har lidt deform næb og loomps. Jeg skal arbejde videre med den, for at få flere toppede fugle i min agat/agat jaspe stammen. De 2 andre unger var en Sort jaspe SD hun, meget lys, og den sidste var en Sort jaspe SD han. Alle dise fugle samt deres mødre skal bruges til næste år i avl med håb at jeg vil få flere tysk toppede fugle i disse stammer.


 Posted by at 00:12

Sorry, the comment form is closed at this time.